"I LOVE CLICK : MY BEST TRAVEL PICTURE!"  

Posted by ayu zarina



Yes , I am a Travelholic!!!!

Tahun 2010 boleh dikatakan banyak lah juga travel. Kalau dalam Malaysia dah sampai Pulau Tioman, Melaka, Bukit Gambang Kuantan, Desaru Johor dah 2 kali, KL pun berkali2, Endau Beach Resort Pahang dan Terengganu.


Kalau luar Malaysia tahun ni hanya sempat bercuti di Singapura dan Batam, Indonesia jer...

Tapi percutian yang paling BEST dan UNIK pada tahun 2010 of coz lah ke
Universal Studio Singapore!!!!
Boleh dikatakan tahun ni banyak jugak kami pergi jalan2 ke singapore...


So am I Singapore Travelholic??? Ngeh ngeh ngeh..


Gambar yang menjadi pilihan " My best travel picture" ialah:





Gambar ni best sebab:


1. Kalau saya tipu org yg saya gi hollywood pun mesti diaorg percaya kan..memang percaya pun sebab dah pernah org terpedaya, hehe


2. Tak payah susah bazirkan duit lebih nak ke Universal Studio Hollywood, kat Singapore pun ader kan..


3. Of coz lah saya dapat berjumpa ngan karakter2 Hollywood macam ...(alamak saya tak tau nama mereka, tapi saya kenal mereka)..


4. Dapat mengalami sendiri cam mana satu2 effect filem tu dihasilkan...fuyoo..memang terasa sangat real tau tiba2 hujan ribut dalam studio, pastu tiba2 berlaku kebakaran, and then ader kapal besar masuk depan mata...huh..mau tak seronok..Role play, Cut, Action!!!!


5. Lagi satu dapat jugak bergambar sakan dengan Karakter2 kartun femes, macam Madagascar, Shrek, Dinosour the lost world dan Kungfu Panda..


6. Semestinya best sebab ini adalah 6th Anniversary Celebration...hehe


Banyak lagi yg best2 kat USS ni...tak tertulis dalam entry ni..haha..kalau nak tau lebih details, gi jer kat label "singapore" kat my personal blog yer...


p/s: Good Luck to me...












This entry was posted on 10:22 PM and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

4 comments

ala i tak sampai2 lagi ni...

hehehe, mekasih masuk ek, good luckkkkk :)

sila tengok result :

http://biqque.blogspot.com/2011/01/actual-result-i-love-click-my-best.html

nanti emailkan details ekkkk :)