Dengan HEARTBEAT!!! Ternyata anda juga mampu dapat duit macam NUFFNANG  

Posted by ayu zarina

HEARTBEAT??
Apa tu?? Produk kecantikan kah?? Produk Pelangsingan kah??
Ooooo rupa2nya HEARTBEART adalah satu sistem yang lebih kurang macam NUFFNANG juga..
Boleh dapat duit jugak kalau orang click2 atau register melalui blog kita.
Sekali click dapat lah RM 0.04....hehe nampak jer sikit..tapi kalau ramai2 click banyak gak tu hasil.
Pastu kalau org yg succesful registered selepas klik2 kat HEARTBEAT dalam blog kita..dapat pula RM2..
Ok lah sesangat kan...bukannya susah pun..Just Copy Paste jer code yang diberi tu ke dalam blog masing2..

Apa lagi?? Jom follower2 blog damia aleessya & damia ayyunie  dan juga blog contest ni daftar sekarang...
Tak rugi pun...seminggu sekali check tengok2 ader duit..
Sapa tak suka kan??

Ok...cam mana nak daftar tu?? Alaaaa..easy peasy jer pun..hehe

 Mula2 CLICK banner kat bawah ni



Pastu klik kat yang ibu bulat hitam tu..


 Pastu ikut jer arahan step by step tu....insyaallah...mesti boleh punya yer...

Kalau sesiapa yang singgah2 kat blog ibu ni, then klik2 kat HEARTBEAT blog ni, please let me know yer..nanti ibu akan return klik2 pula..


Peringatan: 

Dengan mendaftar HEARTBEAT ni, ia langsung tidak akan menjejaskan status GLITERRI dalan akaun NUFFNANG anda.. Saya dah registered!! Anda bila lagi??

Ibu daftar HEARTBEAT ni melalui blog mama zharfan, dah lama pun...9/12/2010....dan pencetus semangat ibu utk buat iklan heartbeat ni adalah anje..Kalau uols nak lebih maklumat mengenai HEARTBEAT ni...bolehlah singgah blog mereka yer..

This entry was posted on 9:03 AM and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments