Blog ni dah lama wujud..tapi baru sekarang nak aktifkan..  

Posted by ayu zarina

Assalamualaikum..

Actually blog ni dah lama dicipta...tercipta masa January 2010 aritu...nama blog ni dulu ayu-cuba.blogspot.com...

Dicipta khas untuk godek2 Kod HTML dan juga saja2 gataiii tangan kalau nak tukar2 layout...b4 tukar kat main blog lagi satu tu, memang suka godek2 kat blog ni dulu..

Tapi hari ni (5 dec, jam 10:40 malam)....memang dengan niat yg hati terbuka...nak aktifkan semula blog ini...

Cuma kali ni blog ini diaktifkan utk cuba-cuba-contest yg ader....khas utk damia aleesya + damia ayyunie...eh eh tak lupa juga untuk ibunya...hehe

Lagi satu...pemilik blog tak berapa gemar join GA/ contest yg resultnya based pada cabutan bertuah..sebab memang awal2 dah tau tak bertuah kan...hiks...cepat putus asa lak yer....tapi manalah tau kan..kadang2 kalau time free...leh jer nak cuba-cuba kan...kot2 rezeki tersepak ke...

Ok lah...tak nak bebel panjang2...dengan Lafaz 

BISMILLAHIRAHMANIRAHIM...



Pengertiannya:~

Dengan Nama Allah, Tuhan Yang Maha Pemurah dan Tuhan Yang Maha Penyayang.
Dialah Tuhan, tiada tuhan yang sebenar melainkan dialah yang hidup kekal berdiri dengan sendirinya
Tidak dipengaruhi oleh rasa mengantuk dan tidur.
Tuhan yang mempunyai segala apa yang di langit dan apa yang di bumi.
Tiada seorang pun yang sanggup memberi syafaat di sisinya kecuali dengan izinnya.
Tuhan mengetahui apa yang ada di sisi mereka, di hadapan dan yang di belakang.
Sedang mereka tidak mengetahui sesuatu daripada ilmunya melainkan sekadar mana yang Tuhan kehendaki.
Amat luas kursi Tuhan sepenuh langit dan bumi.
Tidak berat bagi Allah memelihara kedua-duanya dan Allah Maha Tinggi lagi Maha Agong.




Dengan ini blog cuba-cuba-contest ini di aktifkan semula..

MOGA REZEKI KAMI MAKIN BERTAMBAH HENDAKNYA...
AMINNN

p/s: Lagi satu terasa yg blog satu lagi tu berat sikit...sebab kadang2 lama benauuu nak buka semua blog...so better contest2/ GA2 join kat sini jerlah kan...

This entry was posted on 10:48 PM and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments