Pantai Contest by Mr. K  

Posted by ayu zarina




 due 7 feb

Nak join?? click - click HERE!

Gambar pilihan dihati:


Hohohoho..
Gambar posing di pantai Desaru, Johor

Pengalaman pertama naik jet ski ni tau. Bukan saya jer pengalaman pertama, tapi my hubby pun sama. Mula2 tu agak takut gak nak naik sebab masing2 tak pernah naik kan. Tapi disebabkan kami mahu mencuba suatu kelainan, makan alhamdulillah...berjaya juga kami naik jet ski ni..

Mula2 naik tu rasa macam gayat jer. My hubby pulak rasa macam tak confident jer nak handle jet ski tu. Tapi rupa2nya agak senang jugaklah nak handle benda ni. My hubby kata macam bawak motor jer..cuma kudrat kena lebih sikit sebab nak lawan ombak kan. 

Saya yang kat belakang tu pulak mula2 tu cuak jugak. Siap jerit2 lagi cakap takut. Peluk??? Huh tak yah cakap lah kan. Memang peluk macam nak mati time tu jugak. Tapi bila sampai kat tgh2 pantai tu, rasa macam syok pulak. Siap suruh my hubby bawak laju2 pulak tu..hahahahha

Bila dah rasa2 expert, apa lagi??? Maka misi bawa jet ski 100km/h lah...ekekek..nasib baik kami tak jatuh dalam pantai...kalau tak nanya lah jugak...huhuhu

Pengalaman indah ni bersama suami tersayang. Sama2 mencuba kelainan. Bayaran RM90 utk 20 minit. Ok lah kan...janji mencari pengalaman itu penting. 

Tapi kan...kalau agak2 bawak jet ski macam gambar kat bawah ni pun best gak kan...hahahaha....berangan giler ni...

Gambar sekadar hiasan yer..bukan utk dipertandingkan..



Nak tag:
Anje
Mama Iqy
Eliza





Jom jana duit macam nuffnang dengan HeartBeat!! You click I click too!!

This entry was posted on 12:03 AM and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments