U cantik.. Aii pun cantik..! Give Away..  

Posted by ayu zarina



Tempoh : 1 Dis - 31 Dis 2010


Bila saya cantik, ramai yang akak memandang saya..
Bila saya cantik, ramai yg tak sangka umur sebenar saya...
Bila saya cantik, semestinya ramai yang memuji saya..
Bila ramai memuji, haruslah saya lebih berkeyakinan dan selesa...

Nak Tag:

Ummi eisya

Contest Baju Sama  

Posted by ayu zarina




Gambar ni diambil selepas kami suami isteri penat yang teramat join kelas fotografi kat danga bay...
Selepas sesi pembelajaran dan pelajaran, suruh peserta2 kelas tersebut snap2 kami jap..
Lagipun bukan senang nak tgk kami pakai baju sama..
Sebab si suami kata :"seganlah...nanti org tau awak tu isteri saya" (tambah sendiri jer tu) "
Apa2 pun tengok keadaan jugak bila masa nak pakai baju sama atau tak kan..
Yg penting kami bahagia dan tak pedulikan org tgk kami...weeeeee

Contest Muslimah Anggun 2  

Posted by ayu zarina







SOPAN ITU CANTIK

Nak Tag:

1. Alyyani
2. Ummie Eisya
3. Suziey

living cabin giveaway from [-suziey-] dot com  

Posted by ayu zarina

Wah....jarang2 tgk FM cun macam ni kan..
Kalau dapat, mesti best ni..hehehe



Tarikh Tutup: 11.1.11 @ 11.11pm
Lucky draw: 12.1.11

"HAVE FUN FIRST GIVEAWAY"  

Posted by ayu zarina






Nama: Damia Ayyunie bt Khairuddin
Umur: 1 tahun 9 bulan
D.O.B: 30/03/2009


Sangat seronok kan tengok anak2 bergembira bermain di playground. Asalkan nama budak, mesti diaorg akan teruja kalau tgk playground ni..tak kira lah pakai baju apa pun, baru balik kenduri ke, baru balik majlis hari jadi ke, confirm kalau playground depan mata, mesti kena singgah punya...hehe




"R.R. Said:1st Giveaway"  

Posted by ayu zarina


Nak join???

 click HERE!!

Gambar yang menjadi pilhan hati..




Nak Tag:


Ummie eisya
suzie
sall

Anniversary GA  

Posted by ayu zarina



Dapat Tag dari Fiza


Due:  Ahad, 26 dis 2010 jam 12 mlm

Nak tag:

Mama zharfan
Ummie Eisya

Contest Mata Stylo Mylo Dinamik Wow!  

Posted by ayu zarina




Mata ala2 Rozita Che Wan...hiks2..bukan senang nak pakai fake eyelash ni..melainkan kalau ader occasion kan...so nampak lah sedikit different dari hari-hari biasa...

LITTLE FINGERS Personal Calendar Giveaway 2010  

Posted by ayu zarina

 .
klik SINI utk info lanjut.


Nak tag:
Ummie eisya
Suziey
Sall







Ibu's Birthday - 3rd Nov
Ayah's Birthday - 8th Mac
Anniversary - 10th Sept
Aleesya's Birthday - 17th Oct
Ayyunie's Birthday - 30th Mac

"CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!"  

Posted by ayu zarina




Chill with your DSLR....make your photo big chill picture!!

Nak tag:

1. ummi eisya
2. Suziey
3. Sall

SAYA SUKA WARNA PINK!!!


Looking Great Smile 2010 contest by Zainatun Adilah  

Posted by ayu zarina


contest ni di anjurkan oleh eyla-comtesse..
jom join ramai...


 S.M.I.L.E...Let me go on and on!!!

Nak tag 5 org yg mempunyai senyuman manis..
1. Eliza
2. Fiza
3. Nana
4. Mama zharfan
5. Ummie eisya


Cepat2 join weii...dah nak tutup ni...

2ND CONTEST : THIS IS MY FAMILY  

Posted by ayu zarina



Gambar family yang menarik hati
 
 
Gambar ni memang kami saja2 amik kat taman yg berdekatan...
Actually bukan senang jugak nak amik gambar yg cukup 1 family ni..sebab faham2 jer lah..kalau ayahnya dah amik gambar nanti, mesti tak cukup korum kan...nasib baik datang idea jahat suruh bibik tolong snapkan..btw gambar ni memang menyimpan seribu makna..sebab kami kan jarang2 sekali boleh bergambar bersama...hehe


Contest 'pic paling cute!!!'  

Posted by ayu zarina







Cutenya puan penganjur contest ni..walaupun sedar yg diri ni dah tak lagi cute..tapi tetap gigih nak join jugak contest ni..hehe




" saya suka blog elly@suely (pastikan link back ke blog aku) sebab.................."

Suka tengok tuan punya blog ni..walaupun dah beranak dua, tapi tetap maintain cute dan gojes lagi..beruntung anak2 dan suami..lagi satu gaya penulisan dalam blog ni sangatlah simple..senang dan mudah mesra kalau pengunjung pertama datang buat pertama kalinya





December Holiday Giveaway  

Posted by ayu zarina





This time of the year, we are giving away fabulous gifts for Christmas. You could win one of the three items you’ll sure to love. Just in time to pamper yourself for the holidays!
WMFM
Limited Edition Estee Lauder Pure Lip Gloss Set


crystal_eye_palette_bobbi_brown
Limited Edition Bobbi Brown Crystal Eye Palette


51 WaKh21mL
Crabtree & Evelyn Lavender Duo Gift Set

**The giveaway starts now and ends December 31st! The winners will be chosen byrandom.org and announce on January 1st. Lucky winners will have 48 hours to respond to our email, or another winner will be chosen. **
~Get your thrift on! Hugs xx


GIVE AWAY CELOTEH CKYNWAN  

Posted by ayu zarina

GA dari blog "Celoteh Ckynwan"


Saya tau contest ni dari cute mum



NAK  TAG


Kepada yg nak join contest ni..
Please mention ibuayahdamia sebagai referral ok..

Tarikh tutup: 5 January 2011


CONTEST ‘LIKE..LIKE’  

Posted by ayu zarina

 contest 'LIKE..LIKE' by nurulz collection 

Kepada sesiapa yg nak join...
mention ibuayahdamia sebagai refferal yer


saya tahu contest ni dari cute mum


Baby With Bottle Give Away!!  

Posted by ayu zarina



Give Away dari cute mum



Damia Ayyunie bt Khairuddin
21 month

Nak tag: 

Nana
Eliza

GiveAway Edy - Terbang Jauh-jauh  

Posted by ayu zarina





Hadiah boleh tengok kat sini : SENARAI HADIAH


Kalau saya bertuah...saya nak hadiah ni:


Moga2 ader tuah utk saya...aminnn..


Nak tag:


nana

Contest si cilik dan stroller  

Posted by ayu zarina





Nama: Damia Ayyunie Bt Khairuddin
Umur : 1 tahun 8 bulan

CUTE BABY CONTEST by PAPAMAMAZAKWAN  

Posted by ayu zarina




"Peace Contest"  

Posted by ayu zarina


Anjuran Cik Ezan Idma....


Peace!!!! Masa ni tengah berhenti kat Petrol station utk tunggu kawan sama2 konvoy gi beraya.....aleesya pun peace...tapi ayyunie tunjuk no 1 pulak...actually dia pun nak buat peace tu..hehe

Nak tag:
1. Suziey
2. Ummi eisya
3. Sall

ORAITT...DONE...WISH ME LUCK

Cutenya Contest  

Posted by ayu zarina




Cutenya gambar ini kerana "kedua-dua mereka adalah anak saya...tanpa mereka hidup saya sangatlah tidak bererti. Lagipun saya suka tengok mereka dalam TUTU itu...sungguh warna warni...dan yang pastinya CUTENYA MEREKA"

Nak tag:

Mama Zakwan
Mama Zharfan



Contest Si Manjaku Comel  

Posted by ayu zarina


Nama: Damia Aleesya bt Khairuddin
Umur: 3 tahun 1 bulan
D.O.B: 17.10.07


Nama: Damia Ayyunie bt Khairuddin
Umur: 21 bulan
D.O.B: 30.03.2009

Nak tag:

Alyyani
Mama 3H
Bionic woman
Mama Tisya
Eliza


Ibu Hadif Giveaway  

Posted by ayu zarina


Berminat nak join???

Click2  HERE!


SUKA-SUKA MAIN AIR giveaway by erin  

Posted by ayu zarina



Anjuran Erin 


AKSI MESTI DA VASS

hehehe...tak tau lah da vass ke tak aksi budak kecik sorang ni...rasanya yg da vass adalah perutnya jer kot...hehe


Damia ayyunie bt khairuddin
30/03/2009


p/s: swim wear ayyunie memang sedondon dengan kakaknya aleesya